Aлтернативни лекарства за лечение на ЕД

Полезна информация за алтернативните лекарства, които може да използвате при лечението на ЕД

Aлтернативни лекарства за лечение на ЕД

Въпреки че Виагра се счита за най-често срещаното лекарство за ЕД, на пазара има доста. Всички те работят чрез подобряване на притока на кръв към пениса, така че да можете да поддържате ерекция достатъчно дългo.

Поради уникалния химичен състав на всяко лекарство, организма ви може да реагира по различен начин на всяко от тях. Може да отнеме малко „проби и грешки“, за да определите кой от тях работи най-добре за вас.

Приемането на перорални лекарства обикновено не е достатъчно, за да осигури ерекция. Тези лекарства са предназначени да работят заедно с физическа или емоционална сексуална стимулация, за да предизвикат ерекция.

Други лекарства, използвани за лечение на ЕД, включват:

Тадалафил (Cialis)

Циалис е орална таблетка, която започва да действа около половин час след приемането. Той може да подобри еректилната функция до 36 часа. Началната доза е 10 милиграма (mg), но може да бъде увеличена или намалена при необходимост. Приемате го при нужда, но никога повече от веднъж на ден. Циалис може да се приема със или без храна. Има и опция веднъж на ден, когато се приемат подари друг здравословен проблем, който е причинил ЕД. Тези таблетки от 2,5 mg трябва да се приемат по едно и също време всеки ден.

Варденафил (Levitra)

Трябва да приемате Левитра около един час преди сексуална активност. Началната доза обикновено е 10 mg. Не трябва да го приемате повече от един на ден. Тези орални таблетки могат да се приемат със или без храна.

Варденафил (Staxyn)

Staxyn се различава от другите ED лекарства по това, че не го поглъщате с вода, но също е част от алтернативни лекарства за лечение на ЕД. Таблетката се поставя върху езика ви и се оставя да се разтвори. Трябва да направите това около час преди сексуална активност. Не трябва да смачквате или разделяте таблета. Може да се приема със или без храна, но не и с течности. Таблетките съдържат 10 mg лекарство, което не трябва да се приема повече от веднъж на ден.

Avanafil (Stendra)

Stendra се предлага в таблетки от 50, 100 и 200 mg. Приемате го около 15 до 30 минути преди сексуална активност, но никога повече от веднъж на ден. Може да се приема със или без храна.