Начини за почистване на септични ями

Има два основни начина за почистване на септични ями:

  • използването на машина за изхвърляне на отпадъци.
  • решаване на проблема самостоятелно.

Първият метод е по-популярен. Използвайки услугите за почистване, собственикът може да се срещне само със специалното оборудване и да упражнява контрол върху процеса на почистване. Вторият метод е свързан с определени трудности и неудобства. Канализацията ще трябва да бъде независимо преместена в специален контейнер, който след това ще трябва да бъде отведен до мястото за изхвърляне. Ако планирате да оборудвате септична яма, тогава трябва правилно да определите местоположението. Препоръчваме да инсталирате конструкцията възможно най-близо до оградата. Това ще ви позволи лесно да стигнете до септичната яма с маркуча на машина за изхвърляне на отпадъци, което ще спести пари при заплащане на услуги, особено за почистване на септични ями.

Какви бактерии има за септични ями?

Бактериите, които ускоряват разграждането на органичните отпадъци, условно се разделят на 2 вида: аеробни бактерии – имат нужда от кислород за живот; анаеробни бактерии – могат да живеят в течна среда без достъп до кислород. Първата категория е по-ефективна, но аеробите се нуждаят от кислород. Анаеробите от своя страна работят перфектно в запечатани резервоари. Посочената информация е представена за общо развитие. При закупуване на биоконцентрати клиентът няма да има нужда от познания по микробиология. Производителите съобщават за опаковката, където си струва да използвате продукта (септична яма, автономна тоалетна, SGO, изпускателна яма и др.). Въвеждането на бактерии в пречиствателната станция не е трудно. Лекарството в течна форма просто се излива в тоалетната и след това се промива с вода. В този случай сухите продукти трябва предварително да се смесват в топла вода съгласно препоръката на производителя и да се изпращат до пречиствателната станция по подобен начин.

Ние сме фирма Vodonoska.com, София | Враждебна, Телефон: 0878 777 807. Обадете ни се, ще получите бързо и качествено обслужване, навреме.