Модните чанти за 2019 от Стела Перничева

Модните чанти за 2019 ще впечатляват отново със своето многообразие, полезни съвети от модния дизайнер Стела Перничева!

Moдните чанти

С увереност отново можем да кажем, че и през 2019 година и най-смелите фантазии от най-модерните дами ще бъдат чути. През 2019 дизайнерите ще ни предоставят свобода на избора и ще ни дадат възможност да се експериментира. Ще можете да се разходите из града с плетена кошница или да носите чантичка на коланите си или пък дори да сложите няколко едновременно. Ще решавате само и единствено Вие. Ние Ви предлагаме кратък обзор на едни от най-актуалните модели за сезон пролет-лято 2019 година.

Размерът определено ще има значение – от мини до макси

Малки чантички

Дизайнерите призовават отново да смалите обичайните Ви чанти, които носите до миниатюрни. Колкото по-малки бъдат те, токова по-добре. Можете дори да сложите в тях само пари, карти червило или телефон. Какво друго Ви е необходимо за пълно щастие? Такава малка чантичка ще бъде идеален вариант за разходка или за вечерно излизане.

Oвърсайз

Просторните чанти винаги си остават модерни. Тази година те ще достигат огромни размери, но не за сметка на оригиналните решения. Няма да се рискува да бъдат безвкусни. Те могат да са строги, меки или дори с плюшени форми. Този вариант идеално ще пасне на спортни дами, млади майки и дори на бизнес-дами.

Модните чанти – Куфарчета

В този и през следващите сезони ще са много актуални чантите с подчертани правилни геометрични форми. Те ще изглеждат изящно и необикновено. Може да не са винаги удобни, но пък вниманието, което ще привлекат е гарантирано и си заслужава.

Кръгли форми

Както винаги и сега кръглата форма ще заема особено важно място сред огромното разнообразие от геометрични фигури.

През пролетно летния сезон отново хит ще бъдат чантите с кръгла или полукръгла форма. На мода ще бъдат еднотонните цветове и ярките абстрактни цветни принтове.

Прозрачни чанти

Те ще бъдат отново хит и ключова тенденция също както в дрехите. За да не се показва цялото им съдържание дизайнерите ще поставят всичко в малка плътна чанта, която ще бъде в голямата прозрачна чанта.

Чанта тип възглавница

Този тип от модните чанти ще Ви спасяват, ако пътувате на дълъг път. Ще бъдат направени от плюш, която напомня надута възглавничка. Ще имат дръжки с няколко пера за декорация и красота. Ще бъдат стилни и много подходящи за вечерите.

Чантичка за колана

Този модел трайно се закрепи на всички модни подиуми за всички последни сезони. Наложи се като дамски атрибут, който е елегантен и стилен, а същевременно не губи своята практичност. Може да ползвате такава чанта както през деня, в ежедневието Ви, а също така да я съчетаете с вечерни рокли.

Още полезна информация за модата в чантите може да намерите при Stella And Style