Контейнери за строителни отпадъци – бърза доставка и ниски цени

Ремонтът е изключително ангажираща дейност, а след него също има много неща за вършене.

Трябва някой да се заеме с изхвърлянето на боклуците и извозването им до специализирано сметище за строителни отпадъци.

Строителна фирма Зашеви Транс ЕООД се занимава с даване под наем на контейнери за строителни отпадъци, извозване на едър строителен боклук, както и за битови отпадъци.

Контейнери за строителни отпадъци – бърза доставка и ниски цени

Екипът на фирмата е изцяло мотивиран и амбициран да поеме всяко едно отправено предизвикателство. Всички служители са с дълги години опит зад гърба си и се справят с всички, поставени задачи досега. Фирмата осигурява товарачи, които извършат всички товарно разтоварни дейности след ремонта ви. Може да оставите всичко в техните ръце и да им се доверите изцяло. Повече от 12 години работят в град София и софийските околности в областта на къртачните услуги и извозването на строителни отпадъци с контейнери до специализирано депо за строителни отпадъци.

Контейнери за строителни отпадъци – видове и размери

Контейнерите, които дават под наем са няколко вида. Различават се по големината си. Разполагат с 3,4 и 7 кубикови. Големината на контейнера, зависи от ремонта, който планирате. Ако се колебаете и не сте сигурни в избора си, може да позвъните на 0898 450 631 или 0897 961 162, за да получи компетентно мнение. В цените за наем на контейнер влизат – доставка на посочен от клиента адрес, престой на обекта пет календарни дни, извозване на пълния контейнер до специално сметище извън София и такса смет към Депото за не-битов отпадък.

Има и други услуги, които включват само част от тези дейности. Ако например разполагате с контейнер, но нямате възможност да го закарате до депо за отпадъци, също може да се обърнете към фирмата. Повече информация може да намерите тук Zashevi-trans.com.