Жрица архетип карта таро

Жрица архетип карта таро, значение и тълкуване от опитен таролог SebeAz , който е един от най-големите професионалист в тази сфера.

Жрица архетип карта таро

Архетип Висша жрица: Потапяне в света на тайните. Архетипна диаграма по дата на раждане. Цифра 2

Осветяване на женската енергия

Архетипът на Висшата жрица е едно от символите на женствеността и духовността. Тя е пазител на тайните и вратата към интуитивното познание. За някои тези тайни са ясни и достъпни, докато за други те остават скрити и загадъчни.

Тя се доверява на вътрешният си усет-интуицията си
Когато притежавате архетипа на Висшата жрица, смелостта да се доверите на собствените си усещания е от съществено значение. Това е моментът, в който осъзнавате, че истината не винаги е ясна и очевидна, а че тя се открива чрез вътрешното преживяване и интуицията.

Покоряване на тъмните сили

Архетипът на Висшата жрица разкрива силата да се справите с тъмните сили и измамите на живота. Тя е въоръжена с интуицията и чувствата, които й помагат да се движи напред, дори когато всичко изглежда безнадеждно.

Положителни страни

Развитие на критичното мислене и творчеството

От положителната страна, хората с архетипа на Висшата жрица са чувствителни, интуитивни и творчески надарени като се изявяват във всякакви творчески професии. Те могат да въздействат на околните със своите идеи и умения а също така и с нещата, които създават. Също така имат естествена лекота при отношенията с деца и родители  отношенията се получават адекватно и лесно. Притежават критично мислене и  критично мислене, което може да ги вкара в спорове и не позволява да бъдат измамени.
Те са чувствени и пазители на тайните на Вселената

Избягване на потенциалните негативни страни

Въпреки това, архетипът на Висшата жрица може да покаже и негативни черти. Те включват клюкарство, измамничество, финансови затруднения и липса на собствено аз и нужда от някой трябва да се грижи за тях. Хората с този архетип трябва да бъдат внимателни да не изпадат в нужда да използват тъмни. Често стават стари моми или ергени или затворени и тихи хора.
За човек с този архетип е важно по-често да наблюдава външните събития, които го заобикалят и да проявява по естествен начин своята хитрост и интелигентност.

Търсите описание на карти таро на Главните Аркани ето тук може да намерите taroкarti.com

Може да намерите и друга полезна и интересна информация в категория ПОЛЕЗНО